finnish english svenska norwegian
Pineline

Tekno-Forest Oy on vuonna 1994 perustettu teknokemian yritys, joka kuuluu osana Pineline-yhtiöihin (PinelineGroup). Tekno-Forest Oy on erikoistunut valmistamaan vähemmän ympäristöä kuormittavia ammattikäyttöön tarkoitettuja pesuaineita teollisuudelle, puhdistukseen ja autonpesukoneisiin tinkimättä kuitenkaan niiden tehokkuudesta ja laadusta. Yhtiön pesuaineet tunnetaan Pineline-tavaramerkistä ja ne täyttävät Pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, tiukat kriteerit. Autonpesuaineiden tuotesarja on käytössä useiden eri öljy-yhtiöiden pesuketjuissa.

Vuonna 2001 Pineline toi markkinoille ympäristömerkityt teollisuuspesuaineet. Tuotesarjaan kuuluu mm. funktionaalisia pinnoitteita paperikoneiden telojen puhtaanapitoon. Kyseistä pinnoitetekniikkaa voidaan hyödyntää myös auton maalipintojen käsittelyssä.

Pineline-tuotteita toimitetaan tällä hetkellä yhdeksään maahan etupäässä Itämeren alueella.

Merkittäviä logistiikkasäästöjä Smart -ratkaisun avulla
Pineline-tuotesarjaa toimitetaan myös ns. ”Smart” ratkaisuna, jossa asiakkaan pesutoimintaa ohjataan internetin kautta. Tämä ainutlaatuinen menetelmä optimoi pesuaineen kulutuksen ja tuo merkittäviä logistiikkasäästöjä. Tuotteet pakataan 10 kg:n pakkauksiin, joissa on huomioitu sekä työergonomia että työturvallisuus. Logistiikkaketjun  kannalta on tärkeää, että tuotteita ei luokitella syövyttäviksi, syttyviksi tai haitallisiksi, jolloin kuljetuksia ei luokitella VAK-kuljetuksiksi (vaarallisten aineiden kuljetus).

Pineline-tuotesarja ottaa huomioon ihmiset, ympäristön ja logistiikan ainutlaatuisella tavalla ja varmistaa tehokkuudellaan ja laadullaan asiakkaidensa pesutoiminnan kannattavuuden.